Super Magic

Alla inlägg den 16 september 2012

Av Malin Sjöström - 16 september 2012 20:59

Ännu en dag utan krafter har passerat, men damen har iaf fått springa en del ute när jag cyklade med henne. Istället för att ha henne lös så fick hon springa i koppel (för att bättra på konditionen lite & undvika att hon stannar upp), vilket visade sig vara totalt livsfarligt! De som säger att det är farligt att åka inlines med hund, har de testat att cykla med en i koppel?! Vid ett tillfälle så sa jag "höger" till henne (vänster är hon tvärsäker på, men börjar även fatta höger) & vad tror ni att hon gör då? Jo, hon ökar farten & svänger VÄNSTER!!  Så kraschen var ett faktum, där låg vi på backen alla tre, jag, Java & cykeln. Som tur var så slog vi oss inte, men mitt humör blev inte det bästa. Vi fortsatte dock den rundan jag hade tänkt mig så hon fick springa ordentligt.

Nu till veckan blir det nya tag, jag ska försöka träna lydnad VARJ dag då vi behöver komma igång med det på allvar igen. Jag har en liten plan om hur jag ska lägga upp träningen, men i mitt liv blir ju sällan saker & ting så som jag planerar dem så mycket kan hända.
Inomhus har vi dock kommit igång med "vänd" & i denna träningen önskar jag att hon var lika smart som min kung var, men icke det, så nu måste jag komma på hur vi ska kunna gå vidare i den träningen. Vi tränar även på att hon ska stegra & gå runt mig i en cirkel (precis som "om" fast på bakbenen), går sådär, hon har tappat mycket kraft & balans under sin sjuktid, men jag hoppas att det ska bli bättre snart igen.

Så som sagt, nu lämnar vi denna jobbiga veckan bakom oss & siktar på en bättre vecka som kommer nu!

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards