Super Magic

Alla inlägg den 12 september 2012

Av Malin Sjöström - 12 september 2012 14:48

Om gårdagen var tuff så vet jag inte vilket ord jag ska använda idag för att beskriva hur dagen är.  Jag vet inte varför det är såhär just nu, men jobbigt som fan är det iaf! Jag vaknar på nätterna i full ångest efter hemska mardrömmar, & jag kan inte somna om, dels p.g.a av ångesten, men också p.g.a rädslan att drömma fler hemska saker. Jag ligger & vrider & vänder mig i ångest & då är det helt enkelt omöjligt att somna om. Jag är helt klart nere i en djup grop & jag måste nu försöka klättra uppåt, även om det vore så mycket lättare att bara falla ner lite till. Längtan efter att skada mig går inte att beskriva, men nej, jag får inte, den tiden måste vara slut - för alltid.



I hopp om att bryta dagens hemskhet så har jag åkt inlines med Java, men jag kände aldrig den där underbara fria känslan som jag ville känna.  Men jag försökte iaf.



Jag har även tränat lite lydnad med Java & hon var superduktig, rätt attityd & hon kom ihåg rutan!  Så jag BORDE känna glädje, men nej, jag kan inte, det är omöjligt. Jag blir så trött på mig själv, varför kan jag inte bara känna glädje när jag har all anledning att göra det?


Men jag ska inte falla mer, jag ska tappert kämpa vidare även om jag i skrivande stund inte alls vet hur. Jag måste ransaka mig själv för att komma fram till VARFÖR jag mår såhär dåligt nu, kan det vara för att benson (som jag tog en intox av) går ur kroppen? Halveringstiden är ju 80 timmar & sen läggs ju lika lång tid till innan det helt har försvunnit om jag inte minns helt fel. Och är det p.g.a abstinens så är det ju bara att hålla ut, för jag har gått igenom en sån "avgiftning" förut & den klarade jag. Jag hoppas att det är därför, måste räkna lite på hur lång tid det har gått sen intoxen.
Plötsligt känns allt lite ljusare, för att må dåligt utan att veta anledningen är bland det värsta som finns, för då vet man inte heller hur länge det kommer att vara så & hur man ska ta sig upp. Jag blir som sagt glad om denna djupa svackan beror på abstinensen av drogen benso, eller ja Stesolid. För isf kommer jag att klara det här.


Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards