Super Magic

Alla inlägg den 28 februari 2012

Av Malin Sjöström - 28 februari 2012 14:00

 

Igår var det snöstorm, idag är det vår.   Kan vädret bestämma sig nån gång?! Hur som helst så har jag varit duktig idag, jag har städat lägenheten & varit ute med Java (som fick gå med benvikt-manschetter, först på bakbenen & sen på frambenen), fixat bankärende & så.


När vi var på banken så var det en kvinna som ville hälsa på Java & så frågade hon vilka mer raser det var i henne, förutom border collie, jag sa då att hon var renrasig bc & då blev kvinnan jätteförvånad & sa "men hon är ju så liten, perfekt storlek"! Java lät sig bli både klappad & kliad = duktig tjej!

Sen kom en ur personalen fram & frågade om hon fick ge henne lite hundgodis & visst, sånt är bara bra tycker jag & Java är inte sen att tacka nej.   Kvinnan som hälsade på Java först råkade ta sin jacka uppochner så det trillade ut massa leversnittar på golvet så Java fick rycka in som städpersonal! Det var flera stycken som skrattade åt henne när hon åt upp allt godis som besatt, haha.

När det blev min tur så fick vi gå till hon som hade gett henne godis & Java blev superduperglad & fick då såklart ännu lite godis.   Så frågar ni Java så går hon nog mer än gärna till banken fler gånger!


Ikväll är det hockey-tajm igen!   Det ser jag fram emot, ska bli skitskoj! Jäklar vad pigg & full med energi jag känner mig, det är fan underbart, såhär vill jag alltid må!!!

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards