Super Magic

Alla inlägg den 2 februari 2012

Av Malin Sjöström - 2 februari 2012 16:00

 

Dagen startade med en långpromenad på typ 1,5 timmar i skogen tillsammans med Elin, Jasmine & alla hundarna. Java sprang hur mycket som helst & njöt av att ha så många lekkamrater att välja mellan!   Sen att det inte uppskattades lika mycket av de andra är en annan sak...


Efter det åkte vi hem & hann inte vara hemma länge innan Anna ringde, när vi hade pratat klart så var det bestämt att vi skulle åka till ridhuset & träna agility med henne & Per. Sagt & gjort, bara att lasta in brudarna i bilen & köra iväg.

Java var duktig måste jag säga, jag är jättenöjd med henne! Hopptekniksövningen gjorde hon superbra, hon rev nåt enstaka hinder några gånger, men annars gjorde hon allting rätt, t.o.m när vi utmanade hundarna genom att korta ner avstånden mellan hindrena så var hon uppmärksam & skuttade fram som om hon aldrig har gjort annat, det är min tös det!   När vi sedan körde tajta-svängar-övningen så visade hon åter igen upp en helt fantastisk sida. Hon är en mycket uppmärksam hund som läser av mig mer än jag själv tror, så det gäller för MIG att göra rätt så att även hon gör det. Både Per & Anna var med & hjälpte mig med tips på hur man kunde köra & så, så ett STORT TACK till er!

Fick lite filmat, så här kommer en film:



Nu ligger Java som en klubbad säl bredvid mig i soffan, hon är helt slut, haha. Men eftersom det är hockey ikväll, vilket innebär att Java kommer att vara ensam hemma några timmar, så är det bra att hon är så trött som möjligt, för säkerhets skull.

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards