Super Magic

Alla inlägg den 13 februari 2012

Av Malin Sjöström - 13 februari 2012 21:45

 

I fredags åkte jag & Java ner till Jörlanda där hennes uppfödare bor, det var en resa med många tårar då Stjärnan var i mina tankar hela vägen. När jag väl kom fram till Ann & hon gav mig en kram så trodde jag att jag skulle gå sönder, så ledsen var jag. Men vi såg till att sysselsätta oss direkt så att jag fick annat att tänka på & det hjälpte, så tack snälla Ann!


På kvällen kom även Elin, Christoffer & Apollo dit, vilket var väldigt skoj! Alltid roligt att träffa Java's kullsyskon. Vi åt tacos & pratade hundar i flera timmar, precis så det ska vara.  


På lördagen startade vi tidigt & åkte iväg till Orust där vi skulle träffa ett gäng halvsyskon till Java & äntligen skulle jag även få träffa henne pappa Loki! Själva vallningen gick jättebra, hon var så duktig så min prinsessa!   Jag fick även en hel del beröm från Katia (Loki's ägare) & att döma av det jag har hört om henne så säger hon inte att nånting är bra om det verkligen inte är det, utan hon är hård & ärlig, precis som man vill att en instruktör ska vara, för hur ska man annars kunna lära sig något?


Även söndagen bestod av vallning för hela slanten, efter första passet med Java var inte tårarna långt borta & jag ville allra helst gå & gräva ner mig nånstans, så dåligt gick det.   Jag försökte få Ann att gå nästa pass med henne, men alla andra stod på sig & sa att det var klart att jag skulle försöka igen, jag var ju trots allt där för att lära mig. Så det var bara att lyda & ge sig ut till fåren igen. Denna gången var hon sådär duktig igen & vi avslutade med en underbar känsla som har ökat min vallningsmotivation jättemycket! Och nu har vi ju massa saker att träna vidare på själva i fårhagen, så denna helgen har verkligen varit precis vad jag behövde!   Jag hoppas att det blir fler såna.


Tänkte lägga ut ett par filmer från vallningen & även mer bilder, men jag är för trött för att orka sätta ihop något vettigt nu, plus att filmerna inte blev sådär jättebra..."Tyvärr" kom ingen av mina vurpor med, för JA, jag låg ner på backen 2 gånger, första gången så bara vek sig benen på mig & andra gången blev jag översprungen av tackorna, haha. Hade faktiskt vart skoj att ha det på film, men men, inte mycket att göra nånting åt.


Idag har jag varit jättesliten, men trots det så åkte jag & Java iväg & träffade fysgruppen (som idag bara bestod av mig & Sofia) & där joggade vi 2,5 km i snöovädret. Jag trodde inte att jag skulle orka hela biten, men det gjorde jag, så jag känner mig lite duktig nu.   Ska verkligen försöka komma igång med motionerandet igen, Java tackar ju inte nej till nånting så det är bara min lata sida som behöver få sig en riktig omgång!

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards