Super Magic

Alla inlägg den 27 februari 2012

Av Malin Sjöström - 27 februari 2012 20:15

 

Nu har Java nyklippta klor & friserade tassar så nu kan hon visa sig ute bland folk igen. Om jag inte klipper bort "överflödig" päls från tassarna så ser hon ut som Grinchen! Haha, nån gång ska hon få se ut så, men inte så länge det är sånt här väder, bara massa slask. Usch, jag tycker att det kan bli vår nu!


Under dagen har vi varit en sväng i stallet där jag hjälpte till lite & så pratade jag med ridskolechefen & berättade för henne att jag tänker sluta med hästar för ett tag framöver, så att hon kan börja leta efter en ersättare redan nu. Det känns bra att ha fått det sagt nu & det var otroligt skönt att hon inte försökte övertala mig att ändra mitt beslut, för det blir alltid så jobbigt i såna situationer. Men hon förstod hur jag tänkte & vad jag kände, så det blev inga problem alls. Och som vi båda sa, skulle jag ändra mig så finns ju stallet kvar.

Jag kommer alltså att rida min sista ridlektion fredag den 16 Mars, men kommer att starta på klubbhoppningen med Herr Svamp den 18 Mars. Eventuellt kommer jag att vara med på fler hopptävlingar med honom innan han försvinner för gott. Jag har ju nån gång att rida igen också, så vi får se när det blir.


Imorrn åker Java till barnfamiljen som ska ha henne fram tills på onsdag kväll, skönt för både mig & Java att komma ifrån varandra lite grann, jag kan då göra precis vad jag vill & fixa massa saker som behöver fixas, bland annat städa ordentligt här hemma & så måste jag till banken. På kvällen är det hockey & på onsdag kväll ska jag på bio, så Java tackar nog oss alla för att hon slipper vara ensam hemma alla dessa timmar.


När man ser så mycket valpbilder så blir man ju helt valpsjuk! Jisses vad jag längtar efter att skaffa en liten plutt, ett nytt litet liv att forma & göra en stjärna av.   Men det kommer längre fram, när tiden är inne.

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards