Super Magic

Alla inlägg den 11 januari 2012

Av Malin Sjöström - 11 januari 2012 16:00

 

Oavsett vad som har hänt & som kommer att hända så kommer dessa grabbar alltid att stanna i mitt hjärta & jag kommer alltid att sakna dem, även om det gör fruktansvärt ont många gånger. Vår tid tillsammans var allt annat än lätt, men vi kämpade & gjorde vårt bästa för att få det att funka, vi 3 hörde ihop, men tyvärr fick vi alldeles för lite tid tillsammans.

Jag har inte lyckats släppa dem helt, på mitt konto på hundaktiv.se finns de fortfarande på min sida, så att jag kan anmäla dem till tävlingar, & även om jag aldrig mer kan tävla med nån av dem så kan jag inte radera dem, det går bara inte. Samma sak med mitt konto på sbktavling.se, Magic finns med där & kommer nog att stanna på min sida länge till...! Är det normalt att inte kunna släppa dem & gå vidare? Jag menar, jag vet ju att våra vägar aldrig kommer att korsas igen, så varför kan jag inte bara ta bort dem?


Som tur är så hjälper Java mig att fylla tomrummen efter min härliga grabbar, utan henne vid min sida skulle nog mitt hjärta brista för gott & jag är så himla tacksam för att jag får ha henne här, hon betyder så otroligt mycket för mig & jag hoppas att vi ska få MÅNGA ÅR TILLSAMMANS!!! Jag har ju haft väldigt otur med mina hundar, Speed fick jag bara ha hos mig lite mer än 1 år & Magic 4,5 år, det är alldeles för kort tid! Så jag håller verkligen tummarna för att Java ska få stanna hos mig länge.


Idag har jag & brudarna (plus morsan & lillebrorsan) gått en långpromenad på drygt 2 timmar, var riktigt skönt & jag tror att brudarna har saknat varandra för jäklar vad de sprang & lekte med varandra! De ser så lyckliga ut när de drar gärnet & deras lycka liksom smittar av sig, så även jag blir lycklig, bara genom att titta på dem. Sånt gillas! Ända sedan vi kom hem så har de bara legat & sovit, haha, de små brudarna är trötta, de tog nog ut sig en del kan jag tänka mig.


Ikväll blir det freestyleträning till musik i ett ridhus tillsammans med några kompisar!   Eftersom det har dykt upp 1 freestyletävling i slutet av Mars & 2 i början av April så måste det hårdtränas så att vi lyckas plocka uppflyttningspoäng & titeln FD1. Vi ska därför börja köra båda programmen så att jag på tävlingsdagen kan välja det jag känner för att köra & när det är 2-dagars så kan jag köra ett av varje. Jag gillar att variera mig, blir lätt trött på programmen om jag har dem för länge, därför försöker jag att ha minst 2 program tillgängliga jämt.


Igår pratade jag med underbara Em på MSN & vi bestämde oss för att träffas nästa vecka, så på måndag sätter jag & Java oss på tåget till Eskilstuna & vi kommer hem på torsdag kväll nästa vecka. Em har ju dator så jag ska försöka att uppdatera bloggen varje dag trots att jag inte är hemma.   Hur som helst så ska det bli jäkligt spännande att åka dit & för Java blir det ju tåg-premiär.


Så visst har jag mycket saker att se fram emot & tur är väl det eftersom livet inte är helt lätt alla gånger, jag har haft så sjukt mycket motgångar genom åren som gått, inte allra minst förra året, så det måste väl vara min tur att må bra nu?!

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards