Super Magic

Alla inlägg den 1 januari 2012

Av Malin Sjöström - 1 januari 2012 14:00

 

Igår i stallet så hjälpte Java till med att lunchfodra hästarna ute i hagen, hon låg i höet på släpkärran bakom fyrhjulingen & när vi stannade så hjälpte hon till att dra isär höet (det är rena dragkampen), så hon hade inte bara roligt utan gjorde också lite nytta!   Det bästa med att ha med henne i stallet är att hon är trött efteråt, precis som jag, så hon klagar inte alls över att ta det lugnt.


Hon klarade även av nyårskvällen/natten perfekt!   Hon låg & sov i fotöljen & när det lät som om det var skottlossning precis utanför fönstret så vaknade hon & tittade upp, sen tittade hon frågande på mig & när jag inte brydde mig, så gjorde inte hon det heller, utan la sig & somnade om.   Jag la mig rätt så tidigt, strax efter tolv & när det small ordentligt så bara fortsatte damen att sova. Hon gick upp en liten sväng för att byta sovplats, men hon var inte ett dugg berörd av smällarna eller det blixtrande ljuset! Så vi somnade båda två till ljudet av fyrverkerierna. Konstigt nog känner jag mig trygg när det smäller som tusan, så det gick lätt att somna.


När vi gick upp imorse så var det hur mycket snö som helst!   Jag har längtat efter snön, så jag blev glad, men också mycket chockad över att det var såpass mycket. Java brydde sig inte så mycket om snön, utan hon strosade omkring som vanligt & luktade massor i backen.


Idag blir det nog inte många knop från min sida, jag känner mig rätt så sliten i både kropp & knopp efter några intensiva dagar, dessutom är jag otroligt irriterad, fast jag har ingen aning om varför, kanske beror det på att jag är så himla trött? Hur som helst så ska jag INTE träna nånting med Java så länge jag är såhär irriterad för då blir det bara fel.


Nu när det är nytt år så är det dags att börja förverkliga alla planer & mål, jag hoppas verkligen att detta tävlingsår kommer att bli precis så bra som jag önskar, om inte ännu bättre! För det måste väl vara min & Java's tur nu, med tanke på hur det var förra året? Vi får verkligen hoppas det iaf!

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards