Super Magic

Alla inlägg den 27 januari 2012

Av Malin Sjöström - 27 januari 2012 14:15

(Fler bilder finns i galleriet på facebook!)

Ännu ett ruggigt bra pass i fårhagen!   Java var så himla duktig idag & jag är supernöjd med henne! I lilla hagen jobbade hon på fint & hade inte lika svårt för att gå runt dem även i trånga utrymmen så gårdagens träning gav verkligen resultat!  

Vi hade med Fredrika & Min så hundarna fick köra lite var & så bytte vi mellan dem. Även Min jobbade på bra i lilla hagen, hon verkade dock tycka att det var lite jobbigare att gå runt dem så nära, men löste det ändå till slut.   Sen släppte vi ut fåren i stora hagen & här jobbade Min på riktigt bra! Trots att fåren försökte med både det ena & det andra så fixade hon det.

Andra passet Java fick köra var i stora hagen - utan lina! Med som hjälp hade vi Min som låg & "blockerade" vägen till fårhuset, något vi behöver hjälp med då Java inte har full koll på damerna när det blir så stora utrymmen.   Hon var förvånadsvärt duktig även här, några gånger blev hon lite väl het, men i det stora hela så chockade hon mig genom att vara så duktig! Vi kunde t.o.m avancera & träna på att gå runt lite & få med oss ALLA tackorna, vilket gick jättebra, hon tappade dem en gång, men löste det själv. Det är så himla skoj att se henne utvecklas!

Sen fick Min köra ett sista pass & hon var lika duktig även den gången, jobbade fint på ganska lång avstånd & tog Fredrika's kommandon bra. Jag längtar tills Java blir lika duktig som Min, men hon är på god väg!


Nu ligger Java & sover som en klubbad säl här bredvid mig i soffan, helt ovetandes om att vi snart ska åka iväg till brukshundklubben & träna lydnad.   Som jag skrev igår så ska hon vara helt slutkörd inför kvällens ensamhet, för då behöver inte jag få dåligt samvete eller vara orolig för att hon ska hitta på nåt mindre bra, utan jag kan njuta av hockeyn.   Hon brukar inte hitta på nånting när hon är ensam numera, men man vet ju aldrig.


Just nu är det svinkallt här hemma, p.g.a nåt fel så är all värme & allt varmvatten avstängt & kommunen jobbar för fullt för att laga läckan & få igång det igen. Kan bara säga att det är en jävla tur att jag har en värmefilt som jag kan linda i mig i, annars skulle jag nog frysa ihjäl! Så idag fryser jag mindre utomhus än inomhus & då är det något som är väldigt fel! Haha.   

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards