Super Magic

Alla inlägg den 14 januari 2012

Av Malin Sjöström - 14 januari 2012 19:00

 

Idag var det jobb i stallet som gällde, så där har jag & Java tillbringat så gott som hela dagen. Det var en ganska lugn dag rent fysiskt, men jävlar i min låda var trött jag var i början!  Så under frukostrasten så var jag tvungen att vila lite & helt plötsligt hade det gått en timme.   Efter den "lilla" vilan så kände jag mig mycket piggare & kunde återgå till arbetet.


Under en annan rast så passade jag på att träna lite lydnad & freestyle med prinsessan. Hon gick inte så jättebra i fritt följ, hon trängde lite & tappade fokus titt som tätt. Läggande & ställande gjorde hon däremot jättebra, snabbt läggande & inga steg i ställandet! Freestylen gick bra, hon börjar åter igen bli en jävel på att backa, hon har ju haft lite svårt för det ett tag, men nu verkar det som sagt som att hon börjar hitta tillbaka till rätt bana igen.


Nu börjar jag känna mig trött igen, så det blir nog sängen om en stund, hade tänkt att se Gladiatorerna, men är jag trött så väljer jag att gå & lägga mig, för man kan ju faktiskt se avsnittet på tv4play en annan dag.   Ni har väl tänkt på att en av gladiatorerna har samma namn som min brud?! Hon heter ju Trollyckes Athena i stamtavlan & i Gladiatorerna så finns det en Athena, coolt, eller hur?!   Haha.


Imorrn väntar blondering av håret, lydnadsträning i ridhuset tillsammans med massa andra Hammarö-ekipage, samt lite andra saker som dusch & packning, för på måndag morgon drar ju jag & Java iväg till Eskilstuna där vi ska spendera några dagar.   Jag ska verkligen försöka att inte packa ner så mycket, har tänkt att bara ha en ryggsäck med mig, men vi får väl se hur det går...Av nån anledning tar jag ALLTID med mig alldeles för mycket grejer, kan inte alls förstå varför, haha. Jag får helt enkelt träna lite självdisciplin, får påminna mig om att det blir lättast på tåget om jag bara har en ryggsäck med mig, istället för att komma med en annan stor väska. På tal om packningen, dags att göra en LITEN lista på vad det egentligen är jag behöver ha med mig. 

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards