Super Magic

Alla inlägg under januari 2013

Av Malin Sjöström - 4 januari 2013 18:57

Nu är vi hemma i Karlstad igen, efter några intensiva dagar. Resan både dit & hem gick bra, lite jobbigt i slutet på vägen hem eftersom det blev så mörkt, men vi kom hem hela.  


Under programmet så kändes Java låg & osäker, ville helst inte gå in på planen då alla applåderade, mycket märkligt, hon som inte bryr sig annars.  Men hon är ju bara 2 år, så hon lär ha såna här stunder ett tag till, jag måste komma ihåg att hon inte är äldre, jag menar, hon har ju hela framtiden framför sig!

Film från tävlingen kommer såklart, fast imorrn, är för trött för att orka fixa med det nu. Jag känner mig trots allt nöjd med dagen, visst vi lyckades inte prestera på topp & slutade 5:a av 7 starter, men vi tog oss igenom programmet utan att bryta.


En annan ROLIG sak är alla blickar & kommentarer jag fick under mässan, haha, hann inte ens komma in på mässan innan det kom fram en & ville ta kort på mig.  Anledningen till folks reaktioner får ni se imorrn på filmen.  Förhoppningsvis kommer det även lite kort framöver då SHU hade en fotograf på plats.


Självklart blev det lite shopping också, jag som inte skulle ha nåt.  Massa tuggben, ett par leksaker, en fleecetröja & så MASSOR med godis, flest såna där gratis prova-på-påsar, haha, såna samlar jag jämt på mässor då det är perfekt att ha såna när man ska träna!


På tal om träning, jag kommer att lägga ner lite extra tid & fokusering på att lära Java 3 nya rörelser som vi kan sätta in i programmet för att höja svårighetsgraden & därmed även höja poängen. Vi kommer att satsa helhjärtat på freestylen nu under året, det kommer liksom att vara prio-ett-tävlingar.


Men nu ska jag slappna av lite, har spänt mig så himla länge & det känns i nacken kan jag lova.

Av Malin Sjöström - 3 januari 2013 18:17

Sitter just nu i soffan hos Ann, så uppladdningen inför tävlingen är i full gång! Jag uppdaterar från mobilen så jag orkar inte skriva mer, men håll tummarna för oss imorrn! ;)

Av Malin Sjöström - 2 januari 2013 18:56

Ja, nu har Java & hennes mage varit i farten igen! Jag, min lillebrorsa & hans flickvän åkte & handlade, & när vi var i affären så kom jag på att jag hade glömt att lägga in brödpåsen i ett skåp, så den låg kvar på diskbänken. Som väntat när vi kom hem igen så hade damen varit där uppe, hämtat påsen, slaktat påsen & ätit upp alltihop som fanns i.  Att hon aldrig ger sig, hon kan omöjligt vara så hungrig jämt! Så nu får hon ingen kvällsmat & sen är det bara att hoppas på att hon inte blir dålig nu inför MyDog.

Bortsett från besöket i affären så har det inte hänt mycket idag. Jag & Java har varit ute & tränat lite, ni vet, finslipa formen inför tävlingen.  Hon känns bra, eller ja, stabil. Hon har svårt att hålla ihop i början för hon blir så himla taggad, men hon låser sig inte riktigt på samma sätt längre, hon gjorde inte det idag iaf. Hon skäller fortfarande lite, men kommer snabbt tillbaka till arbetet. Så ja, jag (eller rättare sagt vi) har en bra känsla inför finalen i AFC.  

Imorrn startar dagen tidigt, de sista förbredelserna ska fixas & sen tänkte jag köra ner till Ann medans det fortfarande är ljust. Jag tycker det är lite jobbigt att köra långt i mörker, så varför utsätta sig för det om man inte behöver?

Av Malin Sjöström - 1 januari 2013 18:29


Nu är vi ju inne på ett nytt år, ett år som ska bli betydligt bättre än de senaste 2 har varit. Vi siktar mot stjärnorna & hoppas att nå vårt mål. Jag hoppas & tror att det här blir ett toppen-år!

Idag har jag verkligen varit duktig!  Jag & bruden gick en 45-minuters promenad ensamma & passade självklart på att träna lite freestylemoves.  Tävlingen närmar sig ju med stora steg så nu tränar vi lite kombinationer flera gånger varje dag. Hon har lärt sig hur programmet ska se ut & därför fuskar hon emellanåt, något jag måste få henne att sluta med, men det är inte lätt. Så vi får hoppas på att hon inte fuskar alltför mycket på fredag.

Vid kl. 16 hörde Viktoria av sig & frågade om jag & Java ville med på en promenad vid Stockfallet för att leta efter en bortsprungen whippet & självklart hängde vi på! Så det blev lite bus för Java & Atlas, men mest koppelgående eftersom vi gick nära bilväg. Det small ganska bra emellanåt, men både hundarna skötte sig utmärkt.  1,5 timmar var vi ute & gick, så nu kan man verkligen känna sig nöjd.

Imorrn ska vi packa & förbreda allt inför MyDog, för tidigt på torsdag morgon ska det sista fixas & sen drar vi ner till Ann där vi ska sova över & ladda inför finalen i AFC. Det ska bli så grymt roligt, jag längtar som tusan!!

Ovido - Quiz & Flashcards