Super Magic

Alla inlägg den 15 januari 2013

Av Malin Sjöström - 15 januari 2013 18:34


Nu är det fan inte roligt längre! Jag har varit sjuk i 8 dagar & inte fan blir det bättre.  Lydnadstävlingen på söndag närmar sig med stormsteg & jag har inte ens damen hemma för att kunna träna. För idag fick hon åka hem till Allex där hon ska vara några dagar eftersom jag är för sjuk för att ta hand om henne just nu.  Prinsessan har skött sig mer än perfekt denna veckan, men jag tycker synd om henne, därför fick hon åka iväg. Jag testade faktiskt att träna lite inomhus med henne härom dagen, men det slutade bara med att rösten, halsen & hostan blev sju resor värre...

Så medan Java är borta så kurerar jag mig med Ipren, halstabletter, hostmedicin & nässpray. Roligare saker har jag ju haft för mig om jag uttrycker det så. Men undertempen har försvunnit, istället så ligger jag på gränsen till feber om jag inte tar Ipren med jämna mellanrum. Det var fan längesen jag var såhär sjuk fysiskt & just nu tvivlar jag på att jag nånsin kommer att bli frisk.  Det känns liksom inte som att det är möjligt.

Till veckan väntar förändringar & förhoppningsvis kan dessa göra livet ännu bättre!  Jag startar redan på måndag, på min 26-årsdag, då är det läkarbesök på psyk som jag hoppas på ska leda till ny sömnmedicin (så att jag får ordning på sömnen igen) & nytt intyg som kan hjälpa mig framöver.
På onsdag ska jag till sjukgymnasten för utredning av mina bortdomningar & här har jag verkligen höga förhoppningar! Bortdomningarna försvann när jag slutade med sömnmedicinen, men i samband med att jag blev sjuk så kom de jävlarna tillbaka.  Och nu händer det löjligt ofta, så jag hoppas verkligen att sjukgymnasten kan komma på nåt bra, annars blir jag snart tokig på det här.

En ännu roligare sak väntar också till veckan, med start på måndag, men exakt vad det är får ni veta först när dagen är här.  

Ovido - Quiz & Flashcards