Super Magic

Alla inlägg den 1 januari 2013

Av Malin Sjöström - 1 januari 2013 18:29


Nu är vi ju inne på ett nytt år, ett år som ska bli betydligt bättre än de senaste 2 har varit. Vi siktar mot stjärnorna & hoppas att nå vårt mål. Jag hoppas & tror att det här blir ett toppen-år!

Idag har jag verkligen varit duktig!  Jag & bruden gick en 45-minuters promenad ensamma & passade självklart på att träna lite freestylemoves.  Tävlingen närmar sig ju med stora steg så nu tränar vi lite kombinationer flera gånger varje dag. Hon har lärt sig hur programmet ska se ut & därför fuskar hon emellanåt, något jag måste få henne att sluta med, men det är inte lätt. Så vi får hoppas på att hon inte fuskar alltför mycket på fredag.

Vid kl. 16 hörde Viktoria av sig & frågade om jag & Java ville med på en promenad vid Stockfallet för att leta efter en bortsprungen whippet & självklart hängde vi på! Så det blev lite bus för Java & Atlas, men mest koppelgående eftersom vi gick nära bilväg. Det small ganska bra emellanåt, men både hundarna skötte sig utmärkt.  1,5 timmar var vi ute & gick, så nu kan man verkligen känna sig nöjd.

Imorrn ska vi packa & förbreda allt inför MyDog, för tidigt på torsdag morgon ska det sista fixas & sen drar vi ner till Ann där vi ska sova över & ladda inför finalen i AFC. Det ska bli så grymt roligt, jag längtar som tusan!!

Ovido - Quiz & Flashcards