Super Magic

Alla inlägg den 7 januari 2013

Av Malin Sjöström - 7 januari 2013 18:11

Idag skulle vi ju ha träffat Viktoria & Atlas & gått en promenad, men hon fick förhinder så jag & Java fick gå själva. Jag blev besviken då hon hörde av sig & sa att hon var tvungen att ställa in, för jag hade ju sett fram emot promenad så mycket. Men vi gör ett nytt försök på onsdag.

Imorrn har jag möte & på kvällen är det hockeydags, så Java kommer att få en ganska tråkig dag.  Men så är livet ibland, ska försöka få till minst ett par träningspass iaf.

Resten av veckan har vi promenader inbokade VARJE dag!!  Så ska det ju se ut jämt, både jag & Java kommer att röra på oss tillsammans med andra människor & deras hundar, vilket innebär att både jag & framför allt Java får ut mycket mer av promenaderna. 2 av dagarna kommer vi att träffa helt nya personer & hundar, så det ska bli spännande att se om Java & jag kan få några nya kompisar, för såna kan man ju aldrig ha för mycket av.  

Kan även meddela att Java fortsätter att gå ner i vikt!  Efter veckorna hos Anna & Erik så såg man midjan på henne & nu blir den mer & mer markant. Än är hon inte slimmad (vilket hon ska bli igen), men det är skönt att det går åt rätt håll! Det blir lättare att hålla henne i trim under sommarhalvåret eftersom hon då simmar en hel del plus att vi åker inlines. På tal om inlines, nu under vintern så har jag hittat nygamla vägar som vi kan köra på inlinesturerna framöver! Jag fattar inte att jag inte har tänkt på de vägarna förut, men, men, jag är glad över att jag har hittat dem nu, för det skadar ju inte att ha några olika vägar att välja mellan när man ska åka, blir ju roligare då.

Nu tycker Java & hennes mage att det är matdags, så jag får väl göra henne till viljes.

Ovido - Quiz & Flashcards