Super Magic

Alla inlägg den 17 januari 2013

Av Malin Sjöström - 17 januari 2013 10:04

Eller nåt! I förrgår gick jag & la mig ungefär vid tio-elva, som jag brukar göra. Sov några timmar, men vaknade sen & kunde inte somna om. Så efter att ha legat & vritt & vänt på mig i ett par timmar så tog jag beslutet att ta lite Theralén för att kunna somna, jag visste att jag då skulle vara trött hela dagen efter, men tänkte att det fick vara värt det. Så jag hällde i mig Theralén & la mig sen igen, & somnade ganska snabbt.
 
Blev väckt av min lillebrorsa som frågade om jag inte skulle gå upp snart, jag frågade honom då vad klockan var & han svarade halv fem. Jo, tjena du tänkte jag & kollade därför på klockan jag har bredvid sängen, & döm av min förvåning när den står på 16:32!!!  Så jag gick upp då & åt frukost, tänkte att jag skulle hålla mig uppe till iaf klockan nio innan jag fick lägga mig igen, men riktigt så blev det visst inte...  Efter frukosten så gick jag in till min lillebrorsa & la mig i hans säng & somnade.  Haha, så bra gick det att hålla sig vaken! När klockan var strax efter åtta så förflyttade jag mig till min säng igen & somnade om så fint så.  
 
Imorse vaknade jag vid åtta, men tänkte inte gå upp först. Hörde dock att min lillebrorsa var i köket & fixade med frukosten, så jag beslöt mig ändå för att pallra mig upp. Lite segt, men det gick.
 
Och nu sitter jag här, med känslan av att det borde vara onsdag, haha. Inte lätt när man mer eller mindre hoppar över en dag sådär. Jag måste verkligen ha haft mycket sömn att ta igen då jag har sovit ganska dåligt iom hostan. Men nu har jag sovit ikapp!  

Jo, förkylningen börjar ÄNTLIGEN släppa taget, halsen är nästan helt bra, hostan har minskat radikalt, febern är borta & den snoriga näsan torkar allt mer.  Det lär nog ta ett par dagar till innan jag har fått tillbaka krafterna, men det är skönt att det äntligen går åt rätt håll!

Ovido - Quiz & Flashcards