Super Magic

Alla inlägg den 24 januari 2013

Av Malin Sjöström - 24 januari 2013 16:11


För andra dagen i rad har jag & brudarna gått en långpromenad, tänk vad duktig jag har blivit sen Bira kom hit.  Idag gick en bit av Frödingleden tillsammans med Elin & hennes 2 hundar Leo & David. Vi var ute cirka 1,5 timmar & alla hundarna har sprungit lösa större delen av tiden. Och trots att Bira aldrig har träffat Elins hundar tidigare så var det inga problem alls att släppa ihop dem, så det är precis som man vill ha det!  Nu ligger båda utslagna här i mitt rum & jag sitter här med gott samvete.  

Ikväll vankas det hockey, båda mina favoritlag möts så jag har ingen aning om vilket lag jag hejar på...Jag älskar Timrå på ett speciellt sätt, men jag älskar Färjestad också, minst sagt komplicerat!  

I övrigt så är det lite tufft just nu, jag har stora problem med sömnen, så humöret går ju därefter. Jag hoppas att läkaren ska komma på en bra nattmedicin snart, jag hatar att vara så himla känslig för biverkningar. För det är MÅNGA mediciner jag har testat som har funkat kanon för sömnen, men som jag inte har kunnat fortsätta med p.g.a biverkningar. Sömnen är ju bland det viktigaste & jag behöver MINST 10 timmar för att känna mig utvilad, så att sova runt 4 timmar/natt blir väldigt jobbigt för mig. Men jag kämpar på så gott jag kan.

Ovido - Quiz & Flashcards