Super Magic

Alla inlägg den 2 januari 2013

Av Malin Sjöström - 2 januari 2013 18:56

Ja, nu har Java & hennes mage varit i farten igen! Jag, min lillebrorsa & hans flickvän åkte & handlade, & när vi var i affären så kom jag på att jag hade glömt att lägga in brödpåsen i ett skåp, så den låg kvar på diskbänken. Som väntat när vi kom hem igen så hade damen varit där uppe, hämtat påsen, slaktat påsen & ätit upp alltihop som fanns i.  Att hon aldrig ger sig, hon kan omöjligt vara så hungrig jämt! Så nu får hon ingen kvällsmat & sen är det bara att hoppas på att hon inte blir dålig nu inför MyDog.

Bortsett från besöket i affären så har det inte hänt mycket idag. Jag & Java har varit ute & tränat lite, ni vet, finslipa formen inför tävlingen.  Hon känns bra, eller ja, stabil. Hon har svårt att hålla ihop i början för hon blir så himla taggad, men hon låser sig inte riktigt på samma sätt längre, hon gjorde inte det idag iaf. Hon skäller fortfarande lite, men kommer snabbt tillbaka till arbetet. Så ja, jag (eller rättare sagt vi) har en bra känsla inför finalen i AFC.  

Imorrn startar dagen tidigt, de sista förbredelserna ska fixas & sen tänkte jag köra ner till Ann medans det fortfarande är ljust. Jag tycker det är lite jobbigt att köra långt i mörker, så varför utsätta sig för det om man inte behöver?

Ovido - Quiz & Flashcards