Super Magic

Alla inlägg den 26 januari 2013

Av Malin Sjöström - 26 januari 2013 17:54


Igår träffades jag & Lina igen & tog en promenad tillsammans med hundarna. Java ville leka med Tyra, men Tyra var inte riktigt med på leken då hon tyckte att Java var för på.  Charlie gick mest i sin egna värld, haha, han påminner så mycket om min kung i vissa beteenden. Efter promenaden åkte vi hem till Lina & tittade på tv & umgicks lite, mysigt värre.  

Idag har Java fått leka med Sheldon, vi träffade han & hans matte Mary Ann runt lunch & hundarna lekte jättebra tillsammans. Sheldon är en eurasier så han var ganska stor, vilket passar Java perfekt då hon gärna vill tacklas. Ni vet, hon har ju varit rugbyspelare i ett tidigare liv.  Förhoppningsvis så träffas vi fler gånger framöver.

Under Januari så har jag varit riktigt kass på att uppdatera bloggen, mycket beror på att jag var så sjuk i början av månaden, & sen tappade jag liksom motivationen. Jag lovar att försöka bättra mig under Februari. Och kom ihåg, bara för att jag inte uppdaterar bloggen varje dag så betyder inte det att vi inte gör nåt!

Annars då? Jo, jag har en plan.  En plan om framtiden som känns trygg & säker. Jag har fått några tuffa besked de senaste dagarna & ja, jag har gråtit en del, men det är just efter dessa tårar som jag ser på allt i ett nytt perspektiv. Jag är så förbannat stark inombords, så jag är inte ett dugg orolig för att tappa kontrollen. Jag vill bara lämna mitt gamla liv bakom mig, en gång för alla. Jag vill satsa på framtiden & allt vad den har att erbjuda. Det är snart 1 år sedan jag skadade mig senast & har jag klarat såhär lång tid så klarar jag av att fortsätta låta bli med såna dumma grejer. Jag förstår att jag har gjort det, jag förstår verkligen VARFÖR, men numera besitter jag en styrka jag inte har haft tidigare & därmed kan jag nu gå vidare i livet. 10 är räcker gott & väl, nu blickar vi framåt!

Ovido - Quiz & Flashcards