Super Magic

Alla inlägg den 4 januari 2013

Av Malin Sjöström - 4 januari 2013 18:57

Nu är vi hemma i Karlstad igen, efter några intensiva dagar. Resan både dit & hem gick bra, lite jobbigt i slutet på vägen hem eftersom det blev så mörkt, men vi kom hem hela.  


Under programmet så kändes Java låg & osäker, ville helst inte gå in på planen då alla applåderade, mycket märkligt, hon som inte bryr sig annars.  Men hon är ju bara 2 år, så hon lär ha såna här stunder ett tag till, jag måste komma ihåg att hon inte är äldre, jag menar, hon har ju hela framtiden framför sig!

Film från tävlingen kommer såklart, fast imorrn, är för trött för att orka fixa med det nu. Jag känner mig trots allt nöjd med dagen, visst vi lyckades inte prestera på topp & slutade 5:a av 7 starter, men vi tog oss igenom programmet utan att bryta.


En annan ROLIG sak är alla blickar & kommentarer jag fick under mässan, haha, hann inte ens komma in på mässan innan det kom fram en & ville ta kort på mig.  Anledningen till folks reaktioner får ni se imorrn på filmen.  Förhoppningsvis kommer det även lite kort framöver då SHU hade en fotograf på plats.


Självklart blev det lite shopping också, jag som inte skulle ha nåt.  Massa tuggben, ett par leksaker, en fleecetröja & så MASSOR med godis, flest såna där gratis prova-på-påsar, haha, såna samlar jag jämt på mässor då det är perfekt att ha såna när man ska träna!


På tal om träning, jag kommer att lägga ner lite extra tid & fokusering på att lära Java 3 nya rörelser som vi kan sätta in i programmet för att höja svårighetsgraden & därmed även höja poängen. Vi kommer att satsa helhjärtat på freestylen nu under året, det kommer liksom att vara prio-ett-tävlingar.


Men nu ska jag slappna av lite, har spänt mig så himla länge & det känns i nacken kan jag lova.

Ovido - Quiz & Flashcards