Super Magic

Alla inlägg den 10 januari 2013

Av Malin Sjöström - 10 januari 2013 16:25

Snacka om att vara helt slut. Trots att kroppen inte mår så bra så har jag & Java varit ute på en långpromenad (över 2 timmar) tillsammans med en kompis & hennes hund. Java & Vegas sprang väldigt mycket & det var härligt att se min brud så glad, jag har ju haft ganska dåligt samvete för henne den senaste tiden iom att jag inte har kunnat motionera eller träna henne tillräckligt. Men idag fick hon som sagt sträcka ut & verkligen leka av sig.  

Efter promenaden blev det en timmes dusch & sen ett par timmar i sängen, jag måste återhämta mig ordentligt efter ansträning.

Så detta är anledningen till att jag inte har bloggat på ett par dagar, det har liksom inte hänt så mycket annat än att jag har legat i sängen.  Tur att Java så lätt accepterar att det kan vara såhär ibland, skulle bli galen om hon inte hade kunnat vara lugn.

Sen en tid tillbaka så har jag hela tiden tänkt att jag inte fick bli sjuk inför MyDog, jag kunde gärna bli sjuk efteråt om det var så, bara det inte skulle hindra min tävling. Och hur är det nu?! Jo, jag blev ju sjuk - EFTER tävlingen!!! Så även om det inte är ett dugg roligt att vara sjuk, så njuter jag av att det inte bröt ut innan eller under MyDog.
Tävlingsmässigt så är det väldigt lugnt framför. Den 20 Januari är det lydnadsdags igen & sen får vi vänta ända tills början av Mars innan nästa tävling blir av. Detta känns ganska tråkigt, & min motivation till att träna sviktar helt klart.

Imorrn har jag tänkt att städa, så vi får hoppas på att jag inte blir sjukare. Under helgen blir det full fart, ska träffa lite hundfolk både lördag & söndag, & under lördagen så är det dessutom hockey. Så åter igen, nej, det är inge roligt att vara sjuk, men samtidigt är jag oerhört glad över att det bröt ut nu.

Ovido - Quiz & Flashcards