Super Magic

Alla inlägg den 30 juli 2012

Av Malin Sjöström - 30 juli 2012 18:47

Idag har Java blivit opererad, så numera är det fullständigt omöjligt att ta valpar på henne, någonting som jag hade tänkt att göra i framtiden, men som jag har sagt flera gånger; hennes hälsa går i första hand! Jag hoppas att hon får bli frisk & lycklig nu när livmodern är borta, så att hon slipper bli sjuk stup i kvarten & vi kan lägga pengarna på roliga saker istället för att betala alla veterinärkostnader. Operationen gick bra, som vi redan visste så var det ju cystor på äggstockarna, men något vi inte visste var att slemhinnan i livmodern var svullen & irriterad, kanske är det därför hon åker kana? Analsäckarna tömdes & spolades ordentligt, men de såg så bra ut att veterinären inte tror att hennes "åka-kana-problem" beror på dem.
Men, men, hon är helt klart påverkad av narkosen fortfarande, hon försöker sova men får ingen ro, utan hon lägger sig, reser sig, går runt, lägger sig osv. hela tiden, stackars liten!  Det är så jobbigt att se henne vara så besvärad, för jag vill inte att hon ska behöva ha det tufft. Hade jag kunnat så hade jag utan tvekan tagit all hennes smärta & låta henne vara smärtfri, men det går ju tyvärr inte...

Medan Java var på djursjukhuset så flyttstädade jag, min morsa, min lillebrorsa & hans flickvän min gamla lägenhet & eftersom vi var såpass många så gick det väldigt smidigt.  Nu är det bara förrådet som ska "flyttas" från det gamla huset till mitt nya, sen är allting på plats, då är det "bara" uppackning kvar.  Alla som känner mig vet hur jag är när det gäller att göra något, det går jävligt trögt stundtals, men när jag väl sätter igång så går det i en jävla fart! Och eftersom Java bara får ta rastningsturer ett tag framöver så kommer jag ju att ha massa tid över som jag då kan lägga på att få lägenheten klar. Ett litet ryck i klädkammaren har jag dock gjort idag, samt dammsugit min nya lägenhet & lagt på alla mattor, så det känns genast lite mer hemtrevligt!  När tavlorna & rosetterna kommer upp på väggarna så kommer det att kännas ännu bättre! Alla pokaler från hund- & hästtiden står ju såklart redan på plats i sina skåp, haha.

Resten av dagen blir lugn, tycker att jag har förtjänat det efter att ha hållt igång så mycket idag. Imorrn tar vi nya tag igen & ser vad som händer!

Ovido - Quiz & Flashcards