Super Magic

Alla inlägg den 29 juli 2012

Av Malin Sjöström - 29 juli 2012 21:13


Nu är ordningen återställd, Java är hemma igen! :D Jag har saknat min lilla skrutt & det värmde i mitt hjärta när hon blev ÖVERLYCKLIG när hon fick se mig. Hon har haft det bra hos familjen Karlstam, så hon är välkommen tillbaka.  Som alltid efter att ha varit hemma hos dem så är hon jättetrött, så visst tar det på krafterna att vara hemifrån.

Själv har jag mer eller mindre bott i en bil, men nu är alla lektionshästar hemma i stallet igen. 12 timmar höll vi på & körde & under den tiden tog vi en kort lunchrast, annars har vi kört & lastat hela tiden. Jag har iaf haft det superskoj, det händer ju alltid saker när man gör nånting sånt & det har varit många skratt kan jag lova! Allt från billampor som lyser som de vill till bensinmätaren som lever sitt egna liv & så får vi inte glömma punkan på ena framdäcket.  Så vi har varit runt överallt för att fixa saker, Spot fick följa med till bensinmacken för att tanka & sen till McDonald's där jag köpte mat, så en liten runttur fick hon, haha.

Resten av kvällen blir lugn, jag är rätt så trött i huvudet efter att ha koncentrerat mig så mycket idag, man måste ju vara skärpt hela tiden när man kör, speciellt när man kör med släp & häst! Men jag är glad över att ha klarat av hela dagen utan ångest & oro, sånt känns alltid bra.  

Imorrn startar vi tidigt, Java ska vara på djursjukhuset nån gång mellan 8 & halv 9 & direkt efter att jag har lämnat av henne där så väntar flyttstädningen på Herrhagen. När vi är klara med det så kör vi nog något lass med grejer från källaren, & blir vi klara tidigt så hinner jag hämta ut nyckeln till vår nya källare så att vi kan börja lasta ner saker i förrådet & på så sätt få lite mera ordning här hemma. Jag har packat upp typ hälften av mina grejer, så jag måste ta tag i det ordentligt nån dag snart, men det lär inte bli varken idag eller imorrn.

Hur resten av veckan ser ut vet jag inte, det beror ju lite på hur Java kommer att må efter operationen, men visst skulle det vara roligt att få komma ut på lite promenader nu när vi har nya vägar att utforska!

Ovido - Quiz & Flashcards