Super Magic

Alla inlägg den 9 juli 2012

Av Malin Sjöström - 9 juli 2012 11:54

Den senaste veckan har jag spenderat på sjukhuset. Jag har verkligen mått skitdåligt & spytt, haft diarée, feber, svimmat, kramper, maginfluensa osv. Alla prover har sett bra ut, konstigt nog, så de har egentligen inte hittat något fel. Nu är jag dock hemma igen & hoppas att jag ska slippa akuten något mer. Jag är konstant trött & orkeslös, så ring inte mig om det inte är jätteviktigt, för jag orkar inte prata i telefonen.


Ikväll ska jag försöka mig på att hjälpa till att flytta hästar på betet, egentligen är jag inte alls redo för det på långa vägar, men jag vet sen tidigare att man blir friskare fortare om man gör något roligt.


Java hjälper mig så gott hon kan här hemma, tvättar mig i ansiktet, ligger gärna med sitt huvud på min kind, allt för att visa att hon finns där & stöttar mig, så inga som helst tvivel om att hon ställer upp i alla lägen.

På tal om Java, stackarn har ju inte fått gjort så mycket denna veckan så om någon känner sig manad att promenera eller bara umgås med henne så skulle hon bli väldigt tacksam.


Väntar fortfarande på att veterinären ska ringa & meddela om Agria går med på att betala hennes kastration eller inte, vill gärna ha svar så fort som möjligt.


På söndag är det tänkt att vi ska tävla agility, en tävling jag verkligen har längtat efter, men nu är det ju inte bara Java som ska vara tillräckligt frisk för att orka med, utan det gäller ju även mig. Jag har fått lite ordinationer från läkarna som jag ska följa & så hoppas jag på att jag blir bättre om några dagar. Känner mig piggare idag än jag gjorde igår så det går ju åt rätt håll.

Ovido - Quiz & Flashcards