Super Magic

Alla inlägg den 25 juli 2012

Av Malin Sjöström - 25 juli 2012 21:51


Ja, som ni ser på bilden ovan så har jag borstat Java idag & tro mig när jag säger att hon fäller! Innan genomborstningen så var pälsen väldigt mjuk, men det blev pälshögar lite överallt. Nu är hon lite mera strävhårig, men det är inte många strån som har fallit efter borstningen.  

Hur ska man då sammanfatta dagen? Vi har mest packat, på fredag flyttar vi ju & då måste allt vara klart, eller ja, skulle det vara nånting som inte är helt klart så har jag ju faktiskt några dagar på mig att fixa det, men jag vill försöka bli klar med allt redan imorrn. För att göra packningen lite roligare & lite lättare när vi väl har fått iväg alla grejer så skriver vi lappar & sätter på alla lådorna, Nikke skulle fixa hästlappen & ja, här ser ni resultatet:



Jag har även varit på sjukhuset för en röntgen av huvudet, nånting som ger mig huvudvärk & framkallar ångest, så det blev riktigt jobbigt en sväng. MEN - jag klarade av det, t.o.m när jag fick nålar i armväcket & i handen så klarade jag av att stanna i "verkligheten". Så det var starkt jobbat av mig, jag är stolt över mig själv som fixade det trots att det höll på att spår ur!

Java har fått vara ute & lekt med fotbollen, så numera är den död...Men det var det värt, för jag älskar att se henne så lycklig! 

Ovido - Quiz & Flashcards