Super Magic

Alla inlägg den 14 juli 2012

Av Malin Sjöström - 14 juli 2012 14:43

Imorrn startar vi tidigt, kl 6 åker vi hemifrån för att ta oss till Arvika där vi ska tävla agility!  Hela 4 lopp ska vi köra & jag längtar jättemycket!!  Java gick så jävla bra igår att jag har stora förhoppningar om tävlingen, alla loppen behöver väl inte gå felfria, men något iaf. Jag ska försöka fokusera på känslan, för den är ju numera det viktigaste (försöker jag iaf övertyga min vinnarskalle om  ).

Idag har Java en extremt tråkig dag, hon får inte göra nånting, men ska hon orka tävla agility en hel vecka så behöver hon spara lite på sig då det tar på hundarna att hoppa såpass högt så mycket som hon kommer att göra. Plus att hon dör inte av att ha en tråkig dag, även om hon själv nästan tror det.  

Hon har nu ätit det nya fodret i en vecka & det är STOR skillnad på henne! Hon är pigg, glad & fullständigt galen!!  Precis så jag vill ha henne, sen om det beror på fodret eller hennes problem med cystorna har jag ingen aning om, men man kan verkligen inte tro att hon är sjuk. Hon älskar dessutom maten extremt mycket, hon sitter & gnäller när jag gör ordning det, hon kan knappt bärga sig innan hon får skålen nerställd, sötisen.

Kvällen kommer att spenderas hemma hos min farsa där vi ska grilla & fira min lillebrorsa som fyller 20 år idag!

Ovido - Quiz & Flashcards