Super Magic

Alla inlägg den 9 april 2014

Av Malin Sjöström - 9 april 2014 19:05

Ja, just nu känner jag mig som världens sämsta matte. Dem senaste veckorna har jag mått så sjukt dåligt att jag helt enkelt inte har orkat tagit hand om mina prinsessor på det sättet som dem förtjänar. Som jag har skrivit vid ett tidigare tillfälle så är jag nere i en ny depression & den gör att jag bara vill ligga i sängen hela dagarna. Jag är trött, orkeslös, omotiverad & tycker att livet är en plåga. Men tack vare hundarna så kommer jag ändå upp ur sängen, även om jag ärligt talat spenderar större delen av dygnet där. Dem får iaf rasta sig ordentligt plus att dem får mat. Eller ja, dem flesta dagar har dem även fått en långis, men JAG tycker inte att det är tillräckligt, dem förtjänar så mycket mer.  Dem vill TRÄNA!

Till helgen väntar dessutom Rally's tävlingsdebut & den blir i freestyle. Vi har inte tränat seriöst på ett par månader & har därför riktigt dåliga förutsättningar, så jag får lägga min vinnarskalle åt sidan & ändra mitt tänk. Istället för att sikta på höga poäng så är jag ute efter att ge henne en bra upplevelse. Vårt program är alldeles för lätt för att kunna räcka till uppflyttning, därför är det liksom ingen idé att hoppas & tro på det, utan jag kommer att se till att någon är redo att kasta in en leksak på planen om det är så att Rally börjar känna sig osäker eller omotiverad. Jag är med andra ord redo att diska oss, allt för att hon ska få positiva erfarenheter.



När det gäller mitt mående & framtiden så hoppas jag att det vänder & blir bättre snart. Jag har fått en ny medicin plus att jag ska träffa läkaren imorrn igen, så det finns goda förhoppningar om att jag snart ska orka göra allt jag vill göra.

Sen så är såklart Java ett orosmoment som gör allting värre. Eftersom vi nu börjar om så innebär det höga kostnader & jag har helt enkelt inte råd att gå hur långt som helst. Den här omgången med laser & mediciner har jag råd med, plus en eventuell CT-röntgen, men sen börjar det bli knapert. Jag hoppas att det kommer att lösa sig, men jag är långt ifrån säker.



Så vi tar en dag i taget & gör det bästa av situationen.

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards