Super Magic

Alla inlägg den 20 april 2014

Av Malin Sjöström - 20 april 2014 15:19

Under dessa dagar då jag har varit riktigt dålig så har såklart hundträningen blivit lidande. Men det finns en övning som jag har tränat en del med tjejerna, en övning som inte alls är jobbig för mig. Java kan övningen sedan tidigare & för henne är den nog ganska lätt, men för Rally är den lite klurigare! Hon slåss mot sina impulser för att göra rätt, men jag blir ändå mer & mer imponerad av henne då det märks att hon börjar TÄNKA i träningen nu!



Sen så finslipar vi dem rörelserna hon kan, plus att vi har börjat med "om" (backa runt mig). Hon har på bara tre träningspass blivit duktig på att följa händerna, vilket inte alltid är det lättaste. Men hon blir allt roligare att träna med, för även om det tar lång tid för henne att lära sig nånting nytt så ser man glädjen & hon FÖRSÖKER numera att göra rätt genom att testa sig fram istället för att bara sätta sig eller gå därifrån. Så stor framsteg för min lilla räv!  

För några timmar sen gick vi en 3 km lång promenad tillsammans med Carina & Clara. Rally & Clara blev galna när dem såg varandra & sen lekte dem.  Tycker faktiskt synd om Java som inte får springa med dem, när hon så gärna vill, men vad ska man göra? Nån gång blir det hennes tur igen, det måste det bli. Hon fick iaf gå ner i en (ren) bäck & bada tassarna & det uppskattade hon mycket.

Senare idag blir det ännu en sån promenad, jag VILL gå längre, men tror inte att kroppen orkar. Jag måste ju mjukstarta nu när jag knappt har rört mig alls på flera dagar. Men det är väl som alltid, jag har inget tålamod utan vill att allt sker nu & direkt! Det är verkligen jag i ett nötskal.  Haha.

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards