Super Magic

Alla inlägg under november 2013

Av Malin Sjöström - 1 november 2013 17:39

Dagens läkarbesök gick riktigt bra!  Vi gjorde en del ändringar bland medicinerna, vilket jag verkligen ville. Bland annat fick jag en helt ny medicin - Leponex. Jag kunde inte hämta ut den då apoteket inte hade den inne, utan jag fick beställa den så att jag får den på tisdag. Så jag börjar med den tisdag kväll, spännande.
Jag har dock läst en del om den på fass.se & jösses, kommer jag att överleva?!  Värsta skräcksakerna, leversjukdomar, minskat antal vita blodkroppar, infektionsrisk, blodproppar, osv. En del symtom kräver omedelbar behandling, annars kan det leda till döden...Så nja, vi får väl se vad som händer. Jag som är så jävla känslig för biverkningar. Men det vanligaste är att man blir trött, dåsig & yr, så det räknar jag med att jag blir. Skulle jag gå ner mig helt så har jag hundvakt till Rally, & Java klarar sig ju utan aktiviteter några dagar. Nu hoppas jag verkligen att det inte blir så illa, men det gäller att se till sånt medans jag fortfarande kan tänka.  



Jag fick även massor av beröm över min bedrift att det nu är 1 år(!!) sedan jag var inlagd sist!!  Wiiee, fy fan vad bra! Jag, min läkare & min terapeut är helt på det klara med att inläggning inte hjälper mig ett skit, så ju längre ifrån det jag kommer, desto bättre.

Annars då? Jo, det har blivit en långpromenad med Carina & Clara, vilket var ganska längesen. Java tog genast på sig rollen som flockledare (över hundarna) & tyckte att Clara skulle tuktas, något jag inte alls var överens med henne om. Hon är ju inte elak, men ganska hårdhänt & sånt vill jag inte att hon sysslar med helt enkelt.

Imorrn blir det först direktsändning på nätet i NM i freestyle & efter det väntar seriös lydnadsträning! Vi har inte tränat nån lydnad sen hon blev sjuk i våras, i April nån gång. Så vi får väl se hur mycket hon kommer ihåg när det gäller rutan & såna saker. Jag har ju några tävlingar i sikte i början av nästa år, så om vi ska kunna tävla då så MÅSTE vi ta tag i träningen! Tävlingar är den absolut bästa motivationen till att träna, ett tydligt mål att sikta mot. Håller ni inte med?

Nästa helg är det freestyletävlingar här i Karlstad & jag ska dit & titta, njuta av tävlingsmiljön & träffa alla kompisar. Jag & Java skulle ju ha tävlat själva, men iom att hon var tvungen att sövas & sen gå på smärtstillande så fick vi hoppa över den tävlingen. Tyvärr kan man inte ha med sig egna hundar, men det har löst sig så bra att Evelina tar Rally, & Java åker hem till familjen Karlstam. Så på sätt & vis blir jag helt hundledig, även om jag kommer att vara på tävlingen hela dagarna.  Ska faktiskt bli lite skönt att bara kunna sitta & titta utan att vara dönervös eller så. Man får göra det bästa av situationen.  

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards