Super Magic

Alla inlägg den 20 juni 2011

Av Malin Sjöström - 20 juni 2011 21:30

 

Kortet ovan togs under dagens agilitypass, det blir inte alltid som man har tänkt sig.   Roligt att man fick detta på kort, synd bara att ingen filmade också för jäklar vad det smällde!


Agilityn gick annars riktigt bra, hon är hyfsat följsam & jävligt snabb, så här gäller det för mig att träna på att springa FORTARE!!! I slutet av detta passet så började det regna, men det var inget som Java brydde sig om.


När regnet öste ner så gick vi en promenad i skogen & lagom när vi kom tillbaka till klubben så kom solen fram & så träna vi lydnad i solen!   Platsen funkar bättre, kör dock fortfarande korta stunder, fotgåendet går sådär, hon släpper kontakten med jämna mellanrum, läggandet gör hon superfint nu & samma sak med ställandet, inkallningen går bra, men lite segt, måste få upp tempot där. Apporteringen går inte alls eftersom hon vägrar att ta apportbocken & sist, men inte minst så är det ju hoppet - hennes favoritmoment!   Det är lite mer än 2 månader kvar tills debuten & det känns som om det kan bli riktigt bra, min tanke är ju att även 2:ans moment ska sitta bra när vi ger oss ut på tävlingsbanorna i September!


Igår när jag & Malin var ute med hundarna så fick Java träna på att hoppa från en brygga & nu börjar hon tycka att det är riktigt skoj! Fast hon behöver lite peppning för att våga kasta sig ut, se själva.



Nu är det snart dags att lägga sig & sova, något som Java redan gör, haha.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards