Super Magic

Alla inlägg den 5 juni 2011

Av Malin Sjöström - 5 juni 2011 21:59

Eftersom jag har haft tillgång till bil hela dagen så blev det en tur till brukshundklubben för lite agilityträning - trots värmen! Jag fick med mig min snälla lillebrorsa som agerade fotograf!    Rena rama lyxen.


 

Efter att ha tränat en halvtimme så var vi väldigt varma båda två, så då åkte vi helt enkelt till Sundsta-tjärn & badade!   Det var helt klart varmare i vattnet där än det är på Örsholmen, så gissa vart jag kommer att spendera en del tid...  

Jag tycker det är en helt fantastisk känsla att simma omkring med sin bästa vän, för varje gång jag simmar iväg så kommer Java efter, sen kör vi typ kapptävling in till land & jag måste faktiskt erkänna att hon simmar snabbare än mig! Hon måste vara hälften fisk...!


En sak jag har funderat på många gånger är hennes mycket konstiga beteende, eller säger man handling, i samband med vatten. Hon ska ALLTID kissa i vattnet! Det spelar ingen roll om hon bara går igenom en vattenpöl eller om hon är i en sjö, hon ska alltid kissa i vattnet, varför?! Jag har aldrig hört talas om någon hund som gör så, men det är klart, nån gång måste ju vara den första.


Lydnadsträningen har uteblivit helt idag, istället fick henne hjärna arbeta på agilityplanen, vi tränade lite olika hinder & kombinationer, fler kort kommer! Hon överraskade stort i slalom, men höll på att göra mig galen bland vissa andra hinder, hehe. Men än så länge är det ganska kravlöst, bortsett från starterna - hon får ALDRIG göra en tjuvstart!!! För släpper man efter på det så får man en hund som tjuvstartar & när det är en ferrari (som Java) så kommer jag inte att ha en chans att hinna med henne då. Det gäller helt enkelt att lägga kraven på RÄTT ställen redan från start, för varför skapa sig framtida problem i onödan?

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards