Super Magic

Alla inlägg den 1 juni 2011

Av Malin Sjöström - 1 juni 2011 19:38

Eftersom Blogtown.se nu har legat nere i 1,5 månader så har jag beslutat mig för att skaffa en ny blogg, riktigt tråkigt då jag har haft Blogtown sedan 2006. Skulle Blogtown mot all förmodan vakna till liv igen så kommer jag troligtvis att gå tillbaka till det, eller flytta över alla inlägg hit, det lär märkas.


Hur som helst, idag har jag jobbat i stallet & Java anser nog att hon också har slitit, ni anar inte hur jobbigt det kan vara för en liten border collie att hålla koll på massa hästar, krattor, vattenkannor, skottkärror & grepar, jisses, fullt upp minst sagt. Vi ett tillfälle så stötte hon emot en av trådarna till en hage så hon fick sig en stöt, något som alla i stallet hörde klart & tydligt. Dessvärre kopplade hon inte alls stöten till tråden, utan till hästen som stod några meter bort...   Hon var nära att få fler stötar, men klarade sig nätt & jämt. Jag tycker att hon kan lära sig att det är tråden man ska akta sig för!


Min mage bråkar som vanligt med mig så det blir en tidig kväll ikväll, vi får helt enkelt ta nya tag imorrn! Ska även försöka fixa till bloggen lite mer då, ni vet design & såna grejer.  


   

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards