Super Magic

Alla inlägg den 15 juni 2011

Av Malin Sjöström - 15 juni 2011 20:06

Eftersom hältan blev värre under gårdagen så ringde jag till djursjukhuset & de tyckte såklart att jag skulle komma in, så jag fick en tid 9.40 idag. Men imorse när vi gick upp så var hon mycket bättre, hon haltade bara lite när hon gick på grus, annars ingenting, så jag ringde till djursjukhuset & avbokade tiden (& sparade därmed lite pengar!). Lite skumt att det kunde bli såpass mycket bättre på så kort tid, men otroligt skönt!   Så fler såna "mirakel" är varmt välkomna!


Typ mitt på dagen åkte vi & träffade Anders, vi satt & prata en hel del, sen kom Coffe också & så var Eliten samlad!   Jag trivs jävligt bra med de grabbarna & det gör Java också, så himla skoj att se henne ty sig så mycket till människor hon bara träffat några gånger.


 

Efter Elit-träffen vilade vi upp oss lite snabbt innan det var dags för lydnadsträning tillsammans med Malin & Sören. I cirka 1 timme körde vi i ösregn, sen gav vi upp.   Java gick ännu bättre idag, bortsett från att hon helst inte ville sitta ner i det blöta gräset, men det var bara att fortsätta envisas (något jag har lärt mig den hårda vägen av den bästa - Magic) & till slut gick det super!   Har man så stora framtidsplaner som jag har när det gäller tävlingar så måste man träna i alla väder, för tänk om man aldrig tränar i regn & så ska man tävla & det regnar, det är ju inte direkt så att man då får vänta tills det har slutat regnat, så då får man inte vara så bekväm hemma heller! Det är bara att sätta på sig kläder & bita ihop.


Imorrn blir det ett lydnadspass på förmiddagen med Malin & Sören, sen ska jag till stallet & rida. Eftersom jag kommer hem såpass sent då så blir det ingen träning på kvällen, men det tar jag igen på fredag då det blir 2 hårda pass.   Hon verkar ju gå bättre & bättre ju mer man tränar så det är bara att träna så mycket man hinner & orkar! Och mellan träningspassen blir det såklart mycket vila & gosande här hemma i soffan/sängen.     

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards