Super Magic

Alla inlägg den 13 juni 2011

Av Malin Sjöström - 13 juni 2011 22:00

Gårdagen var rätt så lugn, vi tog igen oss efter den hårda arbetsdagen i lördags.   På kvällen träffade vi Malin & Sören & vi tog en promenad & var ute ett par timmar, & eftersom vi kom hem såpass sent så orkade jag inte uppdatera bloggen då utan gick & la mig direkt, därför blev det ingen uppdatering & ingen film...*Skäms*


Idag har vi också varit ute massor, tillsammans med Malin & Sören, så himla roligt att vi kommer att kunna umgås HELA SOMMAREN!!!   Fan vad jag saknar henne när hon är i Uppsala, vi har liksom hängt ihop så länge, upplevt så mycket tillsammans & jag trivs i hennes sällskap. Sen att Java & Sören är superkompisar gör ju inte direkt saken sämre.   Jäklar vad de har lekt med varandra idag, jag har aldrig sett Java brottas så intensivt med någon, & mellan brottningarna så sprang de runt & smög på varandra, haha.


 

Eftersom jag skrev att jag skulle lägga ut en liten träningsfilm i gårdagens blogginlägg (som uteblev) så var jag ju tvungen att fixa en till idag!   Så jag & Malin tränade lite & filmade varandra, eftersom det jag filmade med mobilen inte blev så bra så fick vi filma om med den riktiga kameran, så allt på den här filmen är från idag. Java kändes loj & var inte alls sitt vanliga jag, inget tryck alls i fotgåendet, ingen vidare följsamhet i vändningarna & inte större kampvilja. Men alla har vi bra & dåliga dagar, tråkigt bara att Java hade en dålig dag nu när vi väl filmade, men, men, shit happens. 



Efter den långa tiden ute så var prinsessan halt.   Jag tyckte att hon haltade lite på hemvägen, men tänkte att jag nog bara inbillade, men efter lite vila så var det uppenbart, hon haltade rejält! Vid en närmare undersökning av tassarna så upptäckte jag ett sår på den stora trampdynan på ett bakben så det är förmodligen (& förhoppningsvis!!!) det det beror på. Så ett tag framöver får hon inte gå på någon asfalt utan skor & i denna värmen tycker jag synd om henne när hon tvingas ha skorna på eftersom hon då behöver "svettas" genom trampdynorna, men vad ska man annars göra? När hon går på gräs så haltar hon ingenting, men på asfalt & framför allt grus så är hon tvärhalt, så det måste nästan vara p.g.a såret, för om hältan satt i en led så borde hon väl även halta på gräs, eller? Jag är inge bra på hältor, så ni som har erfarenhet får gärna kommentera mina teorier.


Nu har det blivit dags att börja avsluta den här dagen & förflytta mig till sängen, annars orkar vi väl inte med morgondagen & allt den har att erbjuda!   

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards