Super Magic

Alla inlägg den 22 mars 2014

Av Malin Sjöström - 22 mars 2014 15:52

Jag tror att jag har tappat allt var motivation heter.  Jag går inte mer än nödvändigt med tjejerna, tränar i princip ingenting, utan jag ligger mest i sängen. Hade jag inte haft hundarna så hade jag definitivt enbart legat i sängen, dygnet runt. Jag vet inte riktigt varför det har blivit såhär, men jag måste vara uppmärksam på det nu så att det inte går för långt. Så jag får tvinga mig upp ur sängen hela tiden, tvinga mig ut med tjejerna, & ja, tvinga mig till att göra nånting överhuvudtaget.

Jag vågar inte träna med dem, båda ÄLSKAR att göra det, men jag känner mig ständigt irriterad & då blir träningen fel & det vill jag inte ska hända. Jag försöker motivera mig med tävlingar framöver, men nope, jag känner inget sug alls. Rally's freestyledebut var ju planerad till 12 April här i Karlstad, men det är väldigt tveksamt om det blir nåt eller inte. Vi har som sagt inte tränat på hur länge som helst (bortsett från några minuter jämt nyss), plus att det inte känns nå roligt. Jag tror att det är allt det negativa med Java som påverkar mig på alla sätt & vis, så förhoppningsvis kan det vända när hon blir bättre?

Idag har vi varit ute ett par timmar i solen, Rally fotograferades av ett proffs som ville ha bilder på vissa raser & efter att hon hade sett Rally så ville hon ha med henne också.  Rally visade sig dock inte från sin bästa sida, haha, hon hade bättre saker för sig tyckte hon. Och gruppfotot, ja, vad ska man säga? Inte hennes starkaste kort...Haha.



Imorrn väntar en inofficiell utställning för Rally här i stan. Jag såg fram emot den när jag anmälde henne, men nu önskar jag bara att jag hade skitit i att anmäla dit. Som sagt, motivationsbrist på hög nivå.

Sen är det äntligen måndag & förhoppningsvis kan det betyda svar på massa frågor! Under tiden som vi är på Strömsholm så kommer Rally att få bo hos Evelina (söndag-tisdag) eftersom det dels är skönt att bara ha Java att bry sig om, men också för att Java alltid mår jättedåligt & får hallisar efter att hon har varit sövd. Så det känns jättebra att Evelina kan ta räven!

Om lite mer än en timme börjar hockeyn. Ska ärligheten fram så ser jag inte fram emot den, men jag ska allt åka dit ändå. Ibland måste man gå emot sig själv & sin brist på motivation, annars blir det bara ännu värre.

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards