Super Magic

Alla inlägg den 11 mars 2014

Av Malin Sjöström - 11 mars 2014 15:53

Under dagens första promenad så testade vi en ny väg, vi hittade en stig in i en dunge som vi hade hört skulle leda oss runt där i skogen. Det gick väl sådär för oss, haha, vi hamnade helt plöstligt i en trädgård & för att ta sig därifrån så fick vi klättra i berg.  Inte riktigt som planerat, men hundarna tyckte att det var asroligt!  Hurvida det var bra eller dåligt för Java's rygg vet jag inte, men vi tog oss igenom hela skogen utan att hon verkade ha ont. Java & Bira blev helt crazy & var asjobbiga på vägen hem, jag & Carina fick ta en var & gå en bit ifrån varandra, haha. Java var värst, jösses vad hon snurrade runt & hade sig. Men med all energi som hon måste ha så är det inte konstigt att hon flippar ur emellanåt.



När vi kom hem igen så satte vi oss ute på en gräsmatta med alla hundarna. Jag tänkte borsta igenom hela högen & när jag skulle ta Rally så hittade jag årets första fästing på henne!  Inte alls roligt, äckliga små djur. Lilla Rally hade inte så mycket päls kvar att borsta bort, inte heller Java, men Bira däremot...Jisses, det fanns inget stopp där! Pälsen flög omkring & vi blev nog lika håriga som hundarna.  Men det är smällar man får ta.

Snart ska Bira hem & då ska vi (jag, Carina & Olle) åka iväg till djuraffären & apoteket. Benförrådet behöver en liten påfyllning plus att vi ska köpa fästinghalsband till hundarna. Eftersom Java inte tål Scalibor så ska vi testa ett annat halsband som jag har hört bra om. Och Rally får ett likadant då jag inte vågar ha ett Scalibor på henne, för Java's skull. Så det är vad ska vi roa oss med härnäst. Ska även köpa med ett par leksaker som jag kommer att ha nytta av i sommar när hundarna ska simma massor. Dem var billiga & bra!  

Håller även på att rensa mitt skrivbord då jag ska ställa ner det i förrådet för att få lite mer plats här i rummet. Behöver en liten ommöblering för att det ska bli bättre & då behöver jag lite större space helt enkelt. Men det är svårt att rensa, jag vill gärna behålla alldeles för mycket saker, så det blir tungt som fan. Därför får jag ge mig in i det ännu en gång, nån gång måste det ju räcka.  

Hittade även mitt kennelbevis från SKK vilket är bra då jag kan behöva det när vi åker till Strömsholm nästa gång. För dem har nämligen rabatter till kennlar, inte på själva veterinärvården, men på tillbehör som kosttillskott & sådär, vilket hon kanske kommer att behöva. Så jag får INTE glömma det papperet hemma då! (Något som ska bli intressant att se om jag lyckas med eller inte, haha.)

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards