Super Magic

Alla inlägg den 15 mars 2014

Av Malin Sjöström - 15 mars 2014 18:11

Igår kom min efterlängtade stapelleksak!  Shit vad jag har letat efter en som skulle uppfylla mina krav & till slut lyckades jag då hitta en. Hundarna fick testa den första gången idag & båda var helt övertygade om att man skulle göra nånting med stapeln & inte ringarna...Emellanåt testade Java att ta nån ring & då fick hon godis, men hur i hela havet ska jag få henne att förstå att hon ska trä den över stapeln?  



Om en dryg timme ska Rally gå hem till Clara där hon ska bo tills på måndag. Det är dags för mig & Java att ha lite ensamtid, plus att jag med start igår kväll nu håller på med en grej som gör det väldigt svårt för mig att sova. Så jag har varit vaken nästan hela natten, är jättetrött, men kan inte sova. Humöret dras ju tyvärr med till slut, så ju lugnare jag får ha det omkring mig, desto bättre. Plus att Carina har sagt att dem gärna tar Rally om jag vill bli av med henne nån dag sådär emellanåt, & hon & Clara älskar ju varandra så dem kommer nog att ha fullt upp.  

Rally har inte spytt något mer än i förrgår kväll då hon spydde för brinnande livet. Hon har inte heller varit dålig i magen överhuvudtaget utan bajset har sett bra ut hela tiden. Java däremot har haft diarré, men börjar nu bli bättre igen. Ingen av dem har blivit påverkade i övrigt så jag har absolut ingen aning om vad som orsakade dessa besvär. Dem har fått gå på ris, fisk & morotspure & dem ser det som rena lyxmiddagen!  Haha, mina små fina tjejer, dem är bara för söta.

Rally har idag fått torrfoder & det är inga problem alls, så hon klassas numera som återställd. Java's mage är däremot inte helt med på tåget än så hon får fortsätta med den hemlagade maten några dagar till. Det var först idag som jag kom iväg till apoteket så att jag kunde köpa Pro-Kolin, men jag avvaktar med att ge henne den, ifall det inte behövs. Hon är inte rinnande längre utan bajset är fast, men ännu inte perfekt. Tänk vilka ämnen man skriver om ibland, haha, snacka hundliv här!  

Imorrn om jag orkar (det beror ju på om jag får sova nåt inatt eller inte) så har jag tänkt att träffa gruppen "Hundliv i Karlstad" för en promenad med fika. Dem skulle inte gå så långt utan mest bara vara ute & då kan ju faktiskt Java vara med. Men som sagt, jag får se imorrn hur jag känner mig.

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards