Super Magic

Alla inlägg den 11 september 2011

Av Malin Sjöström - 11 september 2011 19:55

 

Idag har jag varit med några ridskole-ekipage till Sörmon & årets VM där, jag själv skulle ju ha tävlat Falken, men så blev han halt. Min hjälp var mycket uppskattad bland ponnybarnen - & deras föräldrar! Alltid kul att få höra att man gör nånting bra, mer sånt tack!   Jag gjorde dock inte så mycket, peppade dem & hjälpte dem lite på framhoppningen, samt lastade besvärliga ponnyer, hehe.


Mitt dåliga samvete växer allt mer, jag vet inte om Java "bara" är deprimerad eller om hon är sjuk.   Hon är låg & inte alls lika pigg & framåt som hon brukar vara, inte ens ute är hon likadan, även om hon är lite piggare då. Kanske har det med löpet att göra? Jag har ju som sagt aldrig haft tik förut så jag vet inte hur mycket det kan påverka dem...


P.g.a allt som händer så funderar jag på att ställa in alla lydnadstävlingsplaner detta år, känns piss om jag "måste" göra det då jag verkligen har längtat till att tävla, men å andra sidan så har jag nu varit sjuk i 4 månader & nu tror jag att jag även har fått bihåleinflammation.   Sjukdomarna bara avlöser varandra & förutom förlust av muskler & kondition så uteblir MYCKET träningstid då jag helt enkelt inte har krafter att träna & det känns inte rätt gentemot Java att tävla när vi knappt tränar något. 

Ni som följer bloggen, vad tycker ni? I slutändan är det ju ändå jag som bestämmer hur det blir, men det vore nyttigt att få höra vad ni tycker & tänker om detta.


Imorrn ställer Allex upp igen & tar brudarna under dagen, under den tiden ska jag bland annat till vårdcentralen & förhoppningsvis få lite svar!

Ovido - Quiz & Flashcards