Super Magic

Alla inlägg den 22 september 2011

Av Malin Sjöström - 22 september 2011 19:41

Eftersom det har varit ganska dåligt med uppdateringar den senaste tiden så kommer här ett gäng bilder från olika dagar.  


   Vallning den 14 September, Java var jätteduktig!


  Den 15 September var vi på djursjukhuset.


  17 September körde vi ett pass i sandgropen!


  I tisdags, den 20 September, så fick Java följa med på uteritt.


Idag har vi bara tagit det lugnt, Java är satt på VILA nu, vi får väl se hur länge vi orkar med det innan vi börjar odla gröna hårstrån.   Så vi kommer att köra på mycket mental träning, som nu under kvällen fick hon kvällsmaten i en sån där "godis-boll", inte så avancerat, men hon hade lite att pyssla med en tid.


Imorrn ska jag ha en riktig hästdag då Falken ska in till ATG & sen på kvällen ska jag rida lektion. Java kommer att tillbringa dagen hos morsan & lillebrorsan, hon får det roligare där än med mig, även om hon själv inte tror det alla gånger...


Lördag hade jag planerat långpromenad, men det går ju inte eftersom hon nu är satt på vila fram tills dess att ortoped-specialisten har kollat igenom henne. Så det får nog bli lite freestyleträning då, för på kvällen ska jag på hockey & då behöver hon vara lite trött.


Söndagen kommer att tillbringas i Sunne där jag ska hjälpa hon som ska tävla Stjärnan, förhoppnigsvis kommer Anders dit också, vore inte alls fel, var ju längesen jag träffade honom nu! Jag hoppas att Stjärnan visar sig från sin bästa sida & vinner alltihop!   Jag ska allt ta ett allvarligt snack med honom, haha.

Ovido - Quiz & Flashcards