Super Magic

Alla inlägg under november 2011

Av Malin Sjöström - 1 november 2011 15:18

 

Idag skulle det ha blivit dubbel träning, först freestyle & sen lydnad, men båda uteblev.   Så vi fick helt enkelt tänka om & tog därför en timmes skrittpromenad i skogen (bortsett från en liten paus då jag pratade i mobilen & jag vågade inte gå & prata samtidigt ifall det skulle bryta). Sirpa skötte sig alldeles perfekt & "förde runt" Java där i skogen som om hon inte gjort annat i sitt liv, perfekt enligt mig, jag behöver liksom bara styra lite emellanåt.   Jo, när jag släppte Java lös för att hon skulle kissa (damen har lite svårt att kissa med koppel på sig) så fick hon fnatt & sprang som värsta vilden & så jävla söt var hon!   Kan glatt erkänna att mitt hjärta smälte lite extra där, trots att hon egentligen inte bör göra såna rusningar så kunde jag inte säga till henne, för jävlar vad lycklig hon var!


Ikväll får lilla damen vara ensam några timmar då hennes matte, dvs jag, ska på hockey. Så hennes kvällsmat kommer idag att serveras i en tom pet-flaska, var längesen hon fick en sån, så vi får väl se om hon kommer ihåg hur man ska göra med den för att få ut maten.


Imorrn har jag absolut ingenting planerat, men borde verkligen städa här hemma, nu när den svartvita damen fäller så ligger det hårtussar lite här & där & sånt har jag ärligt talat väldigt svårt för, tycker att det är äckligt. Många skulle nog kalla mig pedant, samtidigt som många andra inte alls skulle hålla med, så man kan nog säga att jag är pedant på VISSA punkter, för det kan man väl vara, eller? Hur som helst, hårtussar på golvet är INTE okej! 

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards