Super Magic

Alla inlägg under september 2011

Av Malin Sjöström - 7 september 2011 19:31

Jag är fortfarande väldigt sjuk, börjar bli ruggigt trött på det nu! De senaste 4 MÅNADERNA (!!!) har jag inte bara varit psykiskt, utan även fysiskt sjuk & jag kan lova att mina krafter snart är helt slut. Jag har tappat den lilla kondition jag hade, plus musklerna, det finns liksom ingenting kvar.    Jag vill bara få bli frisk, utan magkatarr, infektion i magen, influensa m.m Har jag inte lidit tillräckligt nu?


En annan som tycker att det är hög tid att jag blir frisk nu är mitt vilddjur, den lilla svartvita raketen vid namn Java. Hon vill ha en matte som orkar hitta på massa saker, inte en som måste gå & lägga sig flera gånger under dagen för att orka vara uppe några timmar sen.   Jag får så dåligt samvete gentemot henne, men å andra sidan vet jag att det just nu inte finns nåt jag kan göra åt det, utan vi får jobba tillsammans med det som är.


Förut, när jag skulle hämta ut mer medicin på apoteket så har jag självklart läkaren glömt att skriva ett recept!!!   Så imorrn är det bara att ringa & försöka få tag i läkaren, jättekul, verkligen...Men måste man ha mediciner så måste man.


Imorrn har jag dessutom flera möten, på morgonen ska jag till sjukhuset för ultraljudsundersökning av magen, sen har jag ett annat möte (som jag nog ska avboka för att spara på rösten) & på eftermiddagen står vårdcentralen på schemat. Så det är fullt upp, även fast jag inte borde göra nånting annat än att vila...

Av Malin Sjöström - 5 september 2011 13:47

 

Igår på kvällen steg febern till drygt 39 grader & när jag vaknade imorse hade jag 38 grader. Jag mådde så fruktansvärt dåligt, men nu känns allt mycket bättre, även om det fortfarande är långt ifrån bra. Febern är borta (antagligen tack vare Ipren), men halsen gör fortfarande skitont & huvudvärken kommer med jämna mellanrum, plus att snoren rinner & emellanåt hostar jag.

Men jag är ändå glad, det är en vanlig influensa & ingen dret som antibiotikan har orsakat, så därför kan jag känna mig lugn, det kommer att gå över snart.


Om en stund kommer min farsa & hämtar mig & så ska vi åka till Elgiganten & köpa den där mobilen jag skrev om i förra inlägget. Jag tycker att jag kan unna mig den nu när jag är sjuk, hehe.


Java & Sirpa är ute på äventyr utan mig, en kompis till mig kom & hämtade dem förut (tack Allex för hjälpen!) & skulle komma tillbaka med dem vid halv fem. Skönt att kunna få lite hjälp när man är sjuk!


Det blir inget stall för mig imorrn, jag måste samla alla mina krafter till helgen då jag ska tävla!

Av Malin Sjöström - 4 september 2011 20:40

 

En sån mobil på bilden ovan, en HTC Wildfire S är jag jävligt sugen på! Någon som läser här som har en sån & kan berätta vad ni tycker om den?


Idag har det varit en lugn dag, jag har samlat krafter efter gårdagens jobb i stallet, plus att jag nu har feber & förbannat ont i halsen!!!   Jag har varken tid eller lust att vara sjuk nu & jag tycker att det gått & väl räcker med min mag-infektion. Jag ska till vårdcentralen imorrn & ta blodprov, för det står i bipackssedeln som är med i antibiotikan jag äter för magen, att om man får feber & ont i halsen så kan det beror på man har för lite vita blodkroppar, jag hoppas att det inte ska vara det, men tänker ändå vara på den säkra sidan.


Bortsett från besöket på vårdcentralen så ska jag passa Sirpa imorrn (som vanligt), men beroende på hur jag mår så kanske det inte blir så mycket aktivering eller långa promenader, det lär märkas.

Av Malin Sjöström - 3 september 2011 20:01

 

Idag fick Java lite kött som jag köpte till henne & det var MYCKET uppskattat! Jag har tänkt att ge sånt till henne som lite extra "tillskott" efter hårda dagar, om det gör någon nytta eller inte vet jag inte än, det får tiden visa.   Det är som sagt väldigt uppskattat iaf.


Den här dagen har tillbringats i stallet där vi har slitit hårt, Java har varit GRYMT DUKTIG när det gäller att hälsa på folk & låta sig klappas, hon t.o.m pussade en liten unge i ansiktet!!!   Hon blir allt bättre med detta, men än är det en bit kvar innan hon är precis som jag vill ha henne.


Imorrn står det matlagning på schemat, ska göra massa mat & sen frysa in, så som jag har gjort en gång förut, väldigt smidigt. Sen behöver jag städa & tvätta också, men tvätten får nog vänta tills på måndag, städningen däremot måste jag ta tag i. Självklart ska Java få någon aktivering under dagen, vet inte riktigt VAD vi ska hitta på, det återstår att se.

Av Malin Sjöström - 1 september 2011 16:45

 

Sorry att jag inte har uppdaterat bloggen på ett par dagar, men jag har dels varit trött efter Gotlandsresan & dels pysslat med mycket annat. Bland annat har jag gjort klart mitt stora fotoprojekt, som ni kan se på bilden ovan. Detta hänger då över min säng & jag blev skitnöjd med det!   Med hjälp av min lillebrorsa så fick jag även upp några tavlor i hallen, så nu börjar det se bra ut här hemma, är dock lite kvar.


Pratade med veterinären förut i telefonen & det blev bestämt att Java's antiinflammatoriska kur ska förlängas med ytterligare 10 dagar, vilket innebär att hon inte kommer att få starta några tävlingar alls förens vecka 41 & den helgen åker vi på kennelträff, så först helgen därefter ska vi debutera lydnaden. Jag har 3 tävlingar inplanerade, med mål att få LP1 innan året är slut, men jag har ännu 1 tävling som jag skulle kunna köra om vi inte fixar det på 3 starter. Om hon är likadan på tävling som på träning så fixar vi det lätt, men blir hon väldigt annorlunda så vet jag inte alls hur det kommer att gå, men då har vi iaf försökt.

Ovido - Quiz & Flashcards