Super Magic

Alla inlägg den 28 juli 2011

Av Malin Sjöström - 28 juli 2011 21:30

 

Igår blev det många timmar i bilen eftersom ridskolans alla hästar skulle hem från betet. Det gick jättebra att lasta & köra alla, så smidigt har det nog aldrig gått förut!


Annars har det varit ganska lugnt några dagar, eller ja, vi har tränat en del agility & lydnad, men de senaste dagarna har Java känts lite off, kanske är det p.g.a värmen, eller också beror det på nåt annat. Hon ställer fortfarande upp & gör det jag ber henne om, men inte med samma glädje & fart som hon brukar. Men jag kör lite lugnt några dagar framöver & ser om hon återgå till sitt gamla jag igen.


Min farsa ringde mig förut & berättade att han har fixat får som jag kan valla på!!!   Så redan nästa vecka ska vi kolla när vi kan komma & sen är det bara att fortsätta med den träningen för jävlar vad jag längtar efter det!   Vallhundsprovet nästa höst ska vi fixa, eller kanske året därpå beroende på hur det går, men i slutändan kommer hon iaf att bli godkänd vallhund, var så säker.


Imorrn blir det stallet under dagen där jag ska frisera Stjärnan & så ska vi gå en promenad där jag ska lära Java att man INTE får valla hästar & det finns ju ingen bättre häst att träna det med än just Stjärnan, han är bäst!   Den största anledningen till att hon måste lära sig att inte valla dem är skaderisken, för skulle hon få en spark av en häst så kan det gå riktigt illa & jag vill inte att hon ska bli skadad, eller ännu värre dö, därför väljer jag att göra detta i förebyggande syfte.  

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards